Author Topic: Rodul buzelor  (Read 713 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pasadi97

  • OC.net guru
  • *******
  • Posts: 1,110
  • Faith: Eastern Orthodox
Rodul buzelor
« on: April 11, 2018, 08:18:37 PM »
Azi e o noua zi. Ai adus rodul buzelor lui Dumnezeu? Au spus buzele tale ceva bun sau au spus cuvinte grele si suparari? Ce rod e asta?
E bine sa fim ca un pom incarcat cu roada. Roada sunt faptele bune.
Poti face fapte bune si cu ajutorul buzelor precum rugaciunea pentru aproapele si binecuvantarea aproapelui.
Zice Biblia ca cine binecuvanteaza are camara plina.
Zi rugaciuni si binecuvantari cand ai 10 minute libere fie si pe tren ori autobuz.
Zile in numele tau sa ai ce arata la judecata si in numele copiilor tai sa aiva si ei ce arata la judecata sa stati impreuna fericiti in rai si in numele la oamenii care ii iubesti si care te-au ajutat.
Zic aceste rugaciuni si binecuvantari in numele la toti oamenii si pentru toti oamenii din partea mea si a tuturor oamenilor. Apoi zici de la inceput cand gasesti alt timp liber din partea copilului meu Alex si in numele lui Alex si tot asa.
Binecuvantat sa fie Dumnezeu. Binecuvantat sa fie tot pamantul si sa-si dea rodul lui imbelsugat la timpul potrivit in fiecare an incepand de acum incolo.
Doamne trimite pe fiul tau IIsus sa restaureze toata creatia la starea fara de pacat cu cea mai mare usurinta fara sa aduca rau daca e bine in ochii lui IIsus Hristos fiul lui Dumnezeu.
Doamne mantuieste-ma pe mine, pe familia mea, si pe toti oamenii  din trecut prezent si viitor cu cea mai mare usurinta fara sa aduca rau daca e bine in ochii lui IIsus Hristos fiul lui Dumnezeu.
Doamne da bunastare pace si familii trainice mie, familiei mele, neamului meu, oamenilor din tara mea si tuturor oamenilor din trecut prezent si viitor cu cea mai mare usurinta fara sa aduca rau  daca e bine in ochii lui IIsus Hristos fiul lui Dumnezeu.
Doamne opreste avortul in toata lumea acum si de acum incolo pentru tot timpul cu cea mai mare usurinta fara sa aduca rau  daca e bine in ochii lui IIsus Hristos fiul lui Dumnezeu.
Doamne da o educatie aleasa si buna la toata lumea din toate timpurile cu cea mai mare usurinta fara sa aduca rau  daca e bine in ochii lui IIsus Hristos fiul lui Dumnezeu.
Da Doamne ca toti oamenii din familia mea sa aiva cariere stralucite si la fel sa aiva toti oamenii din orasul meu , tara mea si toti oamenii din trecut prezent si viitor cu cea mai mare usurinta fara sa aduca rau   daca e bine in ochii lui IIsus Hristos fiul lui Dumnezeu.
Da Doamne ca toti oamenii din trecut prezent si viitor sa aiva tot ce le trebuie in ambele vieti si tot ce stii tu ca le trebuie in ambele vieti  cu cea mai mare usurinta fara sa aduca rau  daca e bine in ochii lui IIsus Hristos fiul lui Dumnezeu.
IMpiedica Doamne pe diavol sa aiva vreo influenta asupra bisericii , sistemului economic, educatiei, oricarei conduceri, asupra oricarui om si fa ca omenirea sa iasa victorioasa si sa nu piarda nimic la diavol in trecut prezent si viitor  cu cea mai mare usurinta fara sa aduca rau   daca e bine in ochii lui IIsus Hristos fiul lui Dumnezeu.
INvata Doamne pe fiecare om ceea ce stii ca trebuie sa stie in ambele vieti si da-i Doamne la fiecare om ceea ce trebuie sa aiva in ambele vieti cu cea mai mare usurinta fara sa aduca rau   daca e bine in ochii lui IIsus Hristos fiul lui Dumnezeu.
DA Doamne ca eu si cu toti oamenii sa fim paziti de Diavol si de toate lucrarile lui in ambele vieti si daivolul sa nu castige nimic de la noi si nici asupra noastra cu cea mai mare usurinta fara sa aduca rau   daca e bine in ochii lui IIsus Hristos fiul lui Dumnezeu.
Da-mi Doamne viata indelungata imbelsugata si fericita is fericire in ambele vieti si la fel da la toata lumea  cu cea mai mare usurinta fara sa aduca rau  daca e bine in ochii lui IIsus Hristos fiul lui Dumnezeu .
Doamne ajuta-ma pe mine si pe toti oamenii din trecut prezent si viitor cu tot ceea ce avem nevoie de-a lungul tuturor vietilor  cu cea mai mare usurinta fara sa aduca rau daca e bine in ochii lui IIsus Hristos fiul lui Dumnezeu.
PAzeste-ma pe mine, pe tara mea si toate tarile din lume si toata lumea de toate relele din lume cu cea mai mare usurinta fara sa aduca rau   daca e bine in ochii lui IIsus Hristos fiul lui Dumnezeu.
Da Doamne ca eu si toti oamenii a fim paziti de rele si de primejdii de-a lungul vietii noastre cu cea mai mare usurinta fara sa aduca rau   daca e bine in ochii lui IIsus Hristos fiul lui Dumnezeu. 
Da Doamne la fiecare om din toate timpurile catii copii stii tu ca e bine sa aiva, copii frumosi destepti si sanatosi care sa se mantuiasca cu toata familia, tara lor si cu omenirea si toti cei mentionati sa fie vii, sanatosi, completi , fericiti in ambele vieti si sa aiva in ambele vieti tot ceea ce le este necesar daca e bine in ochii lui IIsus Hristos fiul lui Dumnezeu .
Da Doamne sa nu fim cipuiti noi si toti oamenii in timpul vietii noastre si nici pecetuiti noi si toti oamenii cu semnul fiarei cu cea mai mare usurinta, fara sa aduca rau daca e bine in ochii lui IIsus Hristos fiul lui Dumnezeu.   
Binecuvantez toti oamenii sa se mantuiasca  cu cea mai mare usurinta fara sa aduca rau  daca e bine in ochii lui IIsus Hristos fiul lui Dumnezeu.
Binecuvantez toti oamenii sa fie fericiti in ambele vieti cu cea mai mare usurinta fara sa aduca rau  si daca e bine in ochii lui IIsus Hristos fiul lui Dumnezeu.
Binecuvantez toti oamenii sa aiva un numar de copii pe care Dumnezeu stie ca e bun si sa aiva copii buni, destepti si sanatosi si care sa aiva vieti lungi cu cea mai mare usurinta fara sa aduca rau   daca e bine in ochii lui IIsus Hristos fiul lui Dumnezeu.
Binecuvantez fiecare om sa aiva ceea ce ii trebuie si ceea ce DUmnezeu stie ca ii trebuie in ambele vieti  cu cea mai mare usurinta fara sa aduca rau   daca e bine in ochii lui IIsus Hristos fiul lui Dumnezeu.
Binecuvantez ca fiecare om sa stie ceea ce Dumnezeu stie ca trebuie sa stie pentru ambele vieti cu cea mai mare usurinta fara sa aduca rau   daca e bine in ochii lui IIsus Hristos fiul lui Dumnezeu.
Toate rugaciunile si binecuvantarile de mai sus sa fie cu usurinta fara sa aduca rau daca e bine in ochii lui IIsus fiul lui Dumnezeu.
5 minute fratilor, intr-o pauza si ai adus rodul buzelor pentru ziua aceea. Nu numai odata ci de mai multe ori.
Si da TOT ce scrie aici  cu indemnul sa dea si ei la altii si la altii cel putin 10 sa aduca si ei rodul buzelor lor. TU esti unica lor speranta, nu o pierde. Daca nu le spui tu se pot infatisa la judecata cu putina roada si sa fie in pericol. Fa bine si binele va veni la tine.
Si adauga pe lista ce te doare si cere binele pentru toata lumea. CE faci vine inapoi.
DAca faci bine vina inapi bine. Daca faci bine supranatural impreuna cu Dumnezeu vine inapoi bine supranatural. Doamne da mie si la fiecare om ca in fiecare zi sa facem bine supranatural cu usurinta fara sa aduca rau daca e bine in ochii lui IIsus fiul Dumnezeu. Si peste mii de ani cand vei fii cu Dumnezeu ti se va arata uite te-ai rugat pentru omul asta sa se mantuiasca si iti va arata ca rugaciunea ta are putere si cum omul acela va pasi pe caile mantuirii la mii de ani de la rugaciunea ta. Si acel lucru va fi parte din rodul buzelor tale cat ai trait.
« Last Edit: April 11, 2018, 08:24:44 PM by pasadi97 »
God the Father is great. God the Father is good.